Categoriile AliExpress

header-default

Cu toate că AliExpress a fost creat de abia în 2010, a devenit unul din cele mai mari domenii de tranzacții, unde oameni din toată lumea intră să facă cumpărături de toate felurile. Toate produsele sunt împărțite în 13 categorii diferite, pentru a face mai ușoară pentru cumpărători găsirea produsului căutat în cel mai scurt timp. Aceste 13 categorii sunt:

 • Îmbrăcăminte femei – unde puteți cumpăra orice, de la blugi, pantaloni și colanți, până la haine și geci, la lenjerie de corp și pijamale, îmbrăcăminte pentru nunți și ocazii, chiar și accesorii ca bijuterii, curele, mănuși, pălării, si așa mai departe.
 • Îmbrăcăminte bărbați – secțiunea unde se oferă cămăși, tricouri bărbătești, pulovere și alte piese pentru corp, pantaloni și alte piese pentru pus în picioare, haine de sezon, ca și diferite accesorii bărbătești, incluzând aici, ochelari de soare, ceasuri, cravate, pălării și bijuterii.
 • Telefoane și accesorii – unde puteți cumpăra tot ce este legat de telefoane, de la telefoane mobile, până la subansamble pentru diferite mărci, huse, carcase și alte accesorii pentru toate marimile și mărcile, până la alte dispozitive de comunicare, cum ar fi walkie-talkies, radiouri portabile, etc.
 • Computere și birotică – unde găsiți tot ce este legat de computere, începând cu dispozitive de stocare, până la tablete și accesorii pentru laptopuri și tablete, împreună cu echipament de birotică, cum ar fi electronice de birou, dispozitive de securitate și chiar programe pentru calculatoare de birou.
 • Electronice casnice – unde veți găsi tot ce poate fi categorisit ca atare, de la aparate foto și camere și accesorii pentru acestea, pînă la jocuri video și console, la electronică maruntă pentru uz casnic, cum ar fi ceasuri inteligente, becuri inteligente, cântare, difuzoare portabile și alte sisteme portabile de sonorizare.
 • Ceasuri și bijuterii – unde puteți căuta tot ce doriți de la ceasuri, până la bijuterii de nuntă sau alte ocazii, la accesorii pentru costume sau kituri pentru a vă realiza propriul montaj de bijuterii după preferință, ca și cutii pentru păstrarea acestora.
 • Casă și gradină – unde oricine îndrăgește decorațiunile de interior, bricolajul, petrecerile sau animalele de companie, va găsi ceea ce caută, deoarece această categorie este garnisită cu accesorii pentru bucătării, baruri sau locuri de luat masa, pentru petreceri sau produse pentru animalele de companie.
 • Genți și pantofi – unde oricine, bărbat sau femeie va putea găsi pantofi pentru orice anotimp, genți pentru diferite ocazii și chiar genți, geamantane, valize și alte accesorii pentru călătorii.
 • Jucării pentru copii și bebeluși – unde există produse destinate exclusiv copiilor de diferite vârste, de la haine și jucarii pentru bebeluși, la haine pentru copii mari, accesorii, genți și chiar lucruri pentru diversele pasiuni ale copiilor și desigur, genți și alte accesorii pentru proaspete mămici și nou nascuți.
 • Sport și activități recreative – unde veți găsi orice este legat de atletism, sport și mișcare în aer liber, de la echipament pentru atletism, pantofi de sport și accesorii, până la echipament pentru sporturi mai deosebite cum ar fi înnotul, ciclismul, aerobic, alergare, yoga și altele asemenea, și chiar pentru pescuit, drumeții și pasionați de golf.
 • Sănătate și frumusețe – unde doamnele vor găsi produse pentru îngrijirea pielii, pentru păr și coafură, instrumente pentru manechiură și arta manechiurii, ca și pentru machiaj, accesorii pentru păr, extensii pentru păr și peruci și alte produse destinate înfrumusețării.
 • Auto – moto – unde există orice ați putea avea nevoie pentru mașină, de la consumabile și piese de schimb, la scule și dispozitive pentru reparații și întreținere, la electronice pentru automobile, accesorii de interior și exterior pentru a vă personaliza mașina, și bineînțeles, accesorii și piese pentru motociclete.
 • Accesorii gospodărești – unde veți găsi toate lucrurile care vă vor ajuta în gospodărie, de la scule și dispozitive, la iluminatul exterior și interior al casei și până la electrocasnice, cum ar fi extractoare de suc, aspiratoare, mixere, purificatoare de aer, aparate de bărbierit, tocătoare de carne și multe altele.