Cum să vă creați und cont AliExpress?

header-default

Dacă sunteți un utilizator de Internet experimentat, atunci procesul de înregistrare pentru un cont AliExpress va fi unul destul de ușor pentru dvs. Cu toate acestea, dacă abia vă familiarizați cu cumpărăturile on-line, procesul de înregistare poate părea la prima vedere un pic mai complicat. Din acest motiv vă prezentăm aici un ghid pas cu pas de înregistrare pentru a vă crea un cont AliExpress.

Pasul 1 – Mergeți pe website-ul AliExpress, anume, www.aliexpress.com

Pasul 2 – mutați cursorul în partea dreapta de sus a paginii principale AliExpress și apăsați pe „Log In” sau „Join” de lângă iconița cu un omuleț, apoi veți fi trimis către un meniu adițional, unde vă veți putea autentifica cu un cont deja existent AliExpress sau să solicitați crearea unui nou cont.

Pasul 3 – în meniu veți avea posibilitatea de a vă autentifica în sistemul AliExpress prin folosirea email-ului, contului dvs. de Facebook sau prin VK sau conturi Google. Totuși, dacă nu aveți un cont AliExpress, plecând de la premiza că nu aveți deoarece tocmai citiți acest ghid, aveți câteva opțiuni de a vă crea un nou cont:

  1. Înregistrare cu contul dvs. de Facebook – întâi de toate aveți posibilitatea de a folosi un cont deja existent de Facebook pentru a vă înregistra în sistem. Pentru a face asta, apăsați pe iconița de Facebook, care vă va deschide un meniu, unde va trebui să vă introduceți numele de utilizator Facebook și parola. Apoi, odată ce procesul de autentificare este complet, va trebui să permiteți site-ului AliExpress să acceseze profilul dvs. public de Facebook și adresa de email. AliExpress nu va folosi profilul dvs. pentru a scrie mesaje, așa că puteți apăsa „Okay”, reprezentând acordul dvs. cu termenii. Apoi veți fi trimis către formulal de înregistrare AliExpress. Aici va fi nevoie doar să scrieți o parolă pe care o veți folosi pentru contul dvs. de AliExpress, câmpurile de „Email” și „Nume” fiind deja automat completate de către datele conținute de profilul dvs. de Facebook. Odată ce v-ați ales parola și ați verificat datele scrise, apăsați pe „Create My Account” și veți crea cu succes un nou cont AliExpress.
  2. Înregistrare cu contul dvs. de VK – puteți de asemenea să vă folosiți contul de VK pentru a vă înregistra în sistemul AliExpress, procedând în mod similar precum ați citit în pasul anterior pentru Facebook. Apăsați pe iconița VK și urmați instrucțiunile afișate de pe site precum și cele anterior meționate în acest text.
  3. Înregistrare cu contul dvs. Google – aceasta este o adiție recentă în procesul de înregistrare AliExpress permițându-va posibilitatea de a confirma contul de AliExpress cu contul de Google. Pentru a face acest lucru, apăsați pe iconița Google din meniul derulant, în momentul în care mutați cursorul deasupra iconiței umane. Încă odata, acest proces va fi similar cu cel de înregistare celor două opțiuni de înregistrare descrise anterior, astfel faceți referire la secțiunea „Register with Facebook profile” dacă doriți să terminați înregistrarea cu profilul Google.

Pasul 4 – exită de asemenea varianta în care puteți utiliza pur și simplu adresa de email pentru a vă înregistra în sistemul AliExpress. Pentru a putea face acest lucru, mutați cursorul deasupra butonului „Join” din pagina AliExpress și apoi alegeți „Join Free” din meniul derulant. Veți fi condus apoi la o pagină de înregistrare cu o singură etapă, unde va trebui să introduceți adresa de email pe care o veți folosi pentru contul dvs. de AliExpress, numele și prenumele, parola pentru noul cont, precum și codul de verificare care este la acel moment afișat pe ecran, pentru ca sistemul să poată înțelege că sunteți un utilizator și chiar doriți a vă înregistra. După ce ați introdus toate aceste informații, verificați că nu există nici o greșeală, iar apoi apăsați pe „Create Your Account”. Apoi website-ul vă va arăta un mesaj cum că înregistrarea a avut loc cu succes și veți fi redirecționați către pagina de start AliExpress în cateva secunde pentru a vă putea începe cumpărăturile.

Pasul 5 – pentru a vă asigura că procesul dvs. de înregistrare a fost într-adevăr încheiat cu suscces, vă puteți ieși de pe contul dvs. și să vă reautentificați. Pentru a face aceasta, mergeți în colțul drept de sus și apăsați pe „Sign Out” din meniul derulant care va fi afișat în momentul în care mutați cursorul pe iconița cu omuleț. Apoi, doar apăsați pe „Sign In” din nou și introduceți-vă adresa de Email și parola contului dvs. de AliExpress și apăsați pe „Sign In”.

Pasul 6 – după aceasta vă puteți configura noul cont AliExpress prin apăsarea iconiței cu omuleț din partea de top dreapta a site-ului și alegeți categoriile de produse din partea stângă a paginii de start AliExpress sau puteți căuta obiecte pe care doriți să le cumpărați, prin folosirea barei de căutare în topul paginii de start a site-ului.