Cupoanele AliExpress

header-default

AliExpress, ca multe alte magazine online, oferă cupoane de reducere pe care le puteți folosi la achitarea facturii. Însă AliExpress este unic prin aceea că oferă aceste cupoane deseori și chiar au diferite promoții la care clienții pot participa pentru a primi noi cupoane. Mai mult, își promovează de asemenea site-ul pe platforme sociale media cum ar fi Facebook sau Twitter, distribuind astfel noi cupoane adepților care pot fi folosite pe site-urile AliExpress sau Alibaba. Și d-vs aveți o șansă de a intra în posesia unor cupoane AliExpress, așa că data viitoare când veți cumpăra ceva, nu va trebui să achitați prețul întreg.

Rețineți că aceste cupoane AliExpress pot fi foloste doar de cei care au un cont AliExpress valid. Pe deasupra, AliExpress are asigurare împotriva celor care încearcă să folosească false cupoane sau alte metode de înșelare pentru a obține reduceri pentru cumpărăturile lor, deoarece își rezervă dreptul de a solicita înapoi sumele respective de la oricine desfășoară activități necinstite prin intermediul contului AliExpress.

 

Ce produse pot cumpăra folosind cupoanele AliExpress?

În general, cupoanele AliExpress pot fi folosite la cumpărarea oricărui produs care are preț întreg de pe lista AliExpress. Totuși, cele mai multe cupoane AliExpress au de obicei reguli foarte stricte de folosire, pe care va trebui să le respectați dacă vreți să folosiți cuponul, de exemplu, cele mai multe cupoane au o sumă minimă ce trebuie cheltuită pentru a putea să aplicați codul cuponului asupra cumpărăturilor d-vs și cupoanele pot fi folosite rareori pentru cumpărături sub 5 – 10 dolari. Pe deasupra, nu veți putea folosi cuponul la achitarea unui produs care are deja un discount, deoarece acesta a fost deja ieftinit.

 

Când pot folosi cuponul meu?

Cupoanele pot fi folosite doar pentru achiziționarea de produse de pe AliExpress.

 

Pot prelungi valabilitatea cuponului meu?

AliExpress nu oferă posibilitatea de a prelungi data de expirare a cuponului, de aceea trebuie să vă asigurați că ați folosit cuponul înainte de expirarea sa.

 

Pot dărui cuponul unei alte persoane?

Nu, nu puteți transfera cuponul unei alte persoane.

 

Regulile pentru cupoanele AliExpress

Chiar dacă AliExpress intenționează să distribuie mai multe cupoane, aceasta de obicei se desfășoară de la caz la caz, însemnînd că va trebui să luați în considerare regulile pe care AliExpress le-a instituit pentru folosirea cupoanelor.
Însă aceste reguli generale sunt valabile pentru marea majoritate a cupoanelor:

 • Cupoanele trebuie activate într-o anumită perioadă, altfel acestea nu vor fi valabile.
  De obicei, cupoanele active nu sunt valabile pentru o perioadă mai lunga de 2 luni, însă data de expirare pentru anumite cupoane poate fi mai scurtă de atât.
 • Dacă cuponul nu specifică nici o condiție ce trebuie respectată la folosirea lui, atunci poate fi folosit la cumpărarea oricărui produs cu preț întreg de pe AliExpress.
 • Dacă există o sumă minimă pe care trebuie să o cheltuiți pentru a primi cuponul, atunci înseamnă că prețul tranzacției trebuie să fie cu un cent sau doi peste acesta.
 • Condițiile pentru folosirea cupoanelor se schimbă cu fiecare nouă promoție, de aceea trebuie să verificați fiecare cupon înainte de a-l folosi și să consultați condițiile pe care trebuie să le îndepliniți, pentru a putea folosi cuponul.
 • În cele mai multe cazuri nu puteți aduna mai multe cupoane pentru a le folosi pentru o singură comandă.
  Dacă achiziționați produse de la mai mulți comercianți, puteți folosi cuponul la oricare din produsul vânzătorului, atâta timp cât veți respecta condițiile pentru folosirea unui anumit cupon.
 • Nu puteți ceda cupoanele în schimbul banilor.
 • Nu puteți ceda cupoanele unei terțe părți.
 • Dacă tranzacția în care ați folosit cuponul s-a anulat, va trebui să așteptați cel puțin 30 de minute înainte de a-l putea folosi din nou.
 • AliExpress și Alibaba își rezervă dreptul de a vă retrage toate cupoanele pentru orice încălcare a regulilor de folosire a cupoanelor sau promoțiilor.
 • AliExpress și Alibaba au de asemenea dreptul de a vă restricționa folosirea cupoanelor și a oricăror acțiuni pe ambele site-uri dacă descoperă orice tranzacții răuvoitoare sau ilegale, incluzând aici înregistrarea mai multor conturi pentru a primi mai multe cupoane, folosirea programelor pentru a obține cupoane, etc