Ofertele AliExpress

header-default

Cele mai bune oferte pe AliExpress pot fi găsite în secțiunea “SuperDeals” a acestui site. Această secțiune poate fi găsită pe pagina de start AliExpress, situată lângă lista diferitelor categorii de produse și sub bara de căutare. Pe partea dreapta alături de secțiunea „SuperDeals” mai există și altele, cum ar fi “Featured Brands”, “AliExpress Collections”, “Bestselling”, “Tech Discovery” și “Trending Styles”, pe care le puteți studia, pentru a găsi diferite oferte sau oferte speciale pentru toate produsele dvs. AliExpress preferate.

De obicei, ofertele din secțiunea „SuperDeals” a site-ului AliExpress durează doar o zi, ceea ce înseamnă că ele se schimbă, de asemenea, în fiecare zi, aducând oferte noi și interesante pentru cumpărători. Puteți vedea numărătoarea inversă până când acele oferte se vor încheia și următoarele le vor înlocui pe pagina „SuperDeals” sub secțiunea „Ofertele zilei”.Vă vor fi prezentate câte ore, minute și secunde mai aveți pentru a utiliza aceste oferte speciale.

Aceasta poate fi găsită chiar deasupra afișajului numărătorii inverse, în secțiunea ” Today’s Deals „, unde toate categoriile pentru produsele din lista Ofertele zilei sunt afișate. Această secțiune a paginii va face mult mai ușor pentru dvs. să studiați toate ofertele, deoarece puteți selecta categoria care prezintă interes pentru dvs., iar site-ul va ajusta produsele, arătându-le doar pe cele din categoria pe care ați selectat-o . De exemplu, dacă sunteți fan Electronice, trebuie doar să selectați categoria ” Consumer Electronics ” de pe pagina „SuperDeals” și toate elementele care nu se află în această categorie vor fi filtrate.

În fiecare zi, peste 400 de articole diferite, sunt listate în secțiunea „SuperDeals” grupate în 14 categorii diferite. Aceste categorii sunt următoarele: “Women’s Clothing”, “Men’s Clothing”, “Phones & Accessories”, “Computers & Office”, “Consumer Electronics”, “Jewelry & Watches”, “Home & Garden”, “Bags & Shoes”, “Toys, Kids & Baby”, “Sports & Outdoors”, “Health & Beauty”, “Automobiles & Motorcycles”, “Home Improvement” și “Lights & Lighting”. Și, chiar dacă aceste categorii rămân neschimbate gama de produse este atât de diferită de la o zi la alta, încât merită să verificați secțiunea „SuperDeals” de pe pagina AliExpress în fiecare zi. Există atât produse mai ieftine cât și mai scumpe pe această listă, astfel încât oricine va putea găsi ceva atractiv.

Există de asemenea o super ofertă sau de un produs care are o reducere incredibilă, de obicei, peste 50% din prețul integral al produsului, reducere pe care AliExpress o oferă doar o singură zi. Cel mai adesea este vorba de o bijuterie scumpă, un dispozitiv electronic sau un alt produs scump, care costă destul de mult, dar în ziua Ofertei are prețul redus. Acest produs este afișat în partea superioară a paginii „SuperDeals”, așa că îl veți observa cu siguranță când veți apăsa butonul „SuperDeals” de pe pagina principală AliExpress, și într-adevăr merită să luați în considerare posibilitatea de a cumpăra acest articol, pentru că s-ar putea nu-l mai vedeîl mai găsiți vreodată atât de ieftin.

Cum putem știi, că produsele din această pagină „SupeDeals”, au într-adevăr prețul redus și AliExpress nu ne păcălește doar să credem asta? Puteți verifica acest lucru pur și simplu uitându-vă la articole, deoarece pe această pagină toate produsele sunt afișate cu două prețuri. Sub numele produsului există un preț scris cu text mai mare, care este prețul redus după ce discount-ul Super Deal este aplicat, și un preț scris mai mic și tăiat cu o linie, care este prețul vechi, prețul întreg al produsului.

În cele din urmă, vă puteți abona la această secțiune a AliExpress, apăsând butonul „Abonați-vă” din colțul din dreapta sus al paginii „SuperDeals”. Va trebui să introduceți adresa dvs. de e-mail, după care un e-mail va fi trimis la adresa dumneavoastră de fiecare dată când există noi oferte pe secțiunea „SperDeals” a AliExpress. Cu această alertă puteți fi siguri că nu veți rata niciodată ofertele uimitoare de pe AliExpress.